Використання маніпуляційних впливів у навчально-виховній діяльності вищого навчального закладу - Калінська, Оксана Павлівна; Ієвлєв, Олександр Миколайович (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
З врахуванням результатів проведеного дослідження розглянуто особливості використання маніпуляційних впливів у навчально-виховній діяльності вищого навчального закладу.