Ідеологічні чинники формування сучасного архітектурного середовища для неповнолітніх засуджених в Україні - Третяк, Юлія (Видавництво Національного університет "Львівська політехніка", 2003)
У статті запропоновано принципи формування архітектурного середовища виправних центрів та виявлено типологію їх проектування. У залежності від спрямованості методів перевиховання та адаптації пропонуються засоби архітектурної виразності адаптаційно-виправних центрів.
Keywords: 711