Розробка програмного пакета для моделювання нелінійних коливних систем - Дронюк, Іванна Мирослаівна; Назаркевич, М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Описано математичні моделі точних розв’язків для деяких класів нелінійних систем диференційних рівнянь теорії другого порядку. Розглянуто системи загального вигляду, одержано точні розв’язки з узагальненим і функціональним розділенням змінних. Розглянуто комп’ютерне моделювання нелінійних автономних механічних систем.

Described mathematical models of exact decisions for some classes of the nonlinear systems of differential equalizations of theory of the second order. The systems of general view are examined. Got exact decisions with the generalized and functional division of variables. Considered computer design of the nonlinear off-line mechanical systems.
Keywords: 53136; 534