Особливості застосування технологій дистанційного навчання в системі підвищення кваліфікації вчителів інформатики - Захар, Ольга Германівна (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
В статті розглянуто питання запровадження технологій дистанційного навчання в системі підвищення кваліфікації вчителів Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, особливості підвищення кваліфікації вчителів інформатики із застосуванням дистанційних технологій. The article discusses the introduction of e-learning technologies in the training of teachers Mykolayiv Regional In-service Teacher Training Institute, especially improvement of professional skill computer science teachers using distance technologies.
Keywords: підвищення кваліфікації; післядипломна педагогічна освіта; технології дистанційного навчання; дистанційне навчання; improvement of professional skill; postgraduate education; elearning technologies; distance learning