Вплив умов опирання комбінованих стержневих систем на напружено-деформований стан її елементів - Іваник, І. Г.; Вибранець, Ю. Ю.; Іваник, Ю. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Подано результати дослідження зміни напружено-деформованого стану елементів комбінованих стержневих систем за зміни умов опирання конструкції. In this article scientifically proved results of experimental research changes in the stress-strained state of the combined rod systems with variable conditions support design.
Keywords: комбіновані системи; змішаний метод; рівняння зусиль і переміщень; нормальні напруження; жорсткісні параметри; combined system; mixed method; equation of stress and deformation; normal stresses; stiffness parameters