Data security requirements of the medical information system - Павлів, Ігор; Кунанець, Наталія Едуардівна; Pavliv, Igor; Kunanets, Nataliia (Видавництво Львівської політехніки, 2023)
Висвітлено підсумки та висновки щодо вимог до проєкту інформаційної системи та безпекової компоненти в контексті хмарних технологій і проєкту QMS, який акцентує на значущих факторах, що сприяють успіху проєкту, і використанні сучасних технологій безпеки. Документ розглядає роль таких аспектів, як SSL-з'єднання, надійні механізми аутентифікації та авторизації, шифрування паролів та CSRF-токени. Увагу зосереджено також на важливості постійних оновлень системи та високої доступності даних. Аналізуючи реалізацію цих вимог у системі управління якістю медичних послуг (QMS), документ висвітлює, як завдяки інтенсивній інтеграції з різноманітними сторонніми сервісами QMS успішно вирішила визначені проблеми, забезпечивши високоякісний, масштабований та адаптивний сервіс.

This document presents the conclusions and insights regarding the requirements for an information system project and its secure component in the context of cloud technologies and the QMS project. It emphasizes significant factors contributing to the project's success, including the necessity to deliver tangible value, ensuring global access to resources, and the use of advanced security technologies. The document discusses the role of aspects such as SSL connections, reliable authentication and authorization mechanisms, password encryption, and CSRF tokens. It also focuses on the importance of constant system updates and high data availability. Ultimately, analyzing the implementation of these requirements in the Quality Medical System (QMS), the document illuminates how, through intensive integration with various third-party services, QMS successfully addressed the defined challenges, providing a high-quality, scalable, and adaptable service.
Вимоги до безпеки даних медичної інформаційної системи
Keywords: програмне забезпечення; хмарні технології; приватна медицина; безпека хмарних застосунків; якість медичних послуг; software; cloud technology; private medicine; cloud application security; some medical services; 004.056.5