Використання процесного підходу стандартів ISO для забезпечення регулярного виробничого циклу промислового підприємства - Ткаченко, Н. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Подано результати дослідження стану українських промислових підприємств, структуру побудови і організацію управління яких було здійснено за умов планової економіки, які функціонували в закритому середовищі планової економічної системи і за сучасних обставин функціонують в ринкових умовах. There are represented Ukraine industry production plant’s condition, which structure and management system were built by requirements of plan economic system, functioned in a close plan economic area and function in an open market area now.