Про іменники ІІ відміни у першому томі українсько-латинсько-анґлійського медичного енциклопедичного словника - Петрух, Любов; Павленко, Олександра (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
У статті подано аналіз іменників середнього роду ІІ відміни, які містяться у 1 томі «Українсько-латинсько-анґлійського медичного енциклопедичного словника», та їх похідні. The article focuses on nouns neuter second cancellation in 1 volume of «The Ukrainian-Latin-English medical encyclopedic dictionary» and their derivatives.
Keywords: українська мова; латинська мова; англійська мова; медична термінологія; лексикографія; Українсько-латинсько-англійський медичний енциклопедичний словник; Ukrainian language; Latin language; English language; medical terminology; lexicography; terminography; Ukrainian-Latin-English Medical Encyclopedic Dictionary