Часткова систематизація термінів математичної лінгвістики - Басалкевич, Олена (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Проведено систематизацію деяких термінів математичної лінгвістики з метою створення відповідних термінологічних розгалужень, що дозволяє спростити подання інформації на навчальних WEB-сторінках.

Systematization of some mathematical linguistic ternis on purpose to create relevant terni tree-forms that enables us to simplify the présentation of information on tutorial WEB- sites is conducted.
Keywords: 519.765; 001.4