Методика обстеження та оцінки технічного стану залізобетонних конструкцій відповідальних об`єктів - Савицький, М. В.; Шевченко, Т. Ю.; Титюк, А. О.; Савицький, О. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Висвітлено методику обстеження та оцінки технічного стану залізобетонних конструкцій відповідальних об`єктів. This paper is devoted to the solving task of inspection and estimation of technical state of reinforced concrete of responsible buildings.
Keywords: оцінка технічного стану; залізобетонні конструкції; відповідальні об`єкти; estimation of technical state; reinforced concrete; responsible buildings