Управління енергоощадними інноваціями виробничих підприємств - Макаревич, Т. Т.; Гавриляк, А. С.; Петрушка, Т. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проведені дослідження з метою систематизування організаційних, економічних та загальнодержавних підходів з метою вдосконалення системи управління енергозаощадженням на мікро- та макрорівнях. Сформовано комплексне бачення щодо удосконалення державної політики в системі впровадження новітніх (зокрема енергоощадних) технологій, наукових розробок у підприємницьке виробництво. Зроблено спробу отримати базові вихідні підґрунтя до розробки механізму підвищення ефективності енергоощадних інновацій на прикладі підприємств харчової промисловості. The research to systematize organizational, economic and national approaches to improving the management of energy saving at the micro and macro levels. Formed a comprehensive vision for improving public policy in the introduction of new (including energy) technologies, scientific developments in the manufacturing enterprise. The attempt to get the basic background to the original design of the mechanism of energy-saving innovations improve on the example of the food industry.
Keywords: інновації; енергоощадні технології; вторинні енергетичні ресурси; innovation; energetic investment; secondary energetic resources