Визначення надлишкових термодинамічних функцій в розчинах естеру β-метилкротонової кислоти в бензолі - Галатин, І. З.; Ван-Чин-Сян, Ю. Я.; Раєвський, Ю. А. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
На основі коефіцієнтів активності компонентів бінарної системи бензол – естер розраховано надлишкові термодинамічні характеристики: ентальпії, ентропії та енергії Гіббса. On the base of activity coefficients of binary system bensen – ester thermodynamic properties (enthalpies, enthropies and Gibbs energies) have been determined.
Keywords: 541.11