Управління конфліктами як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємств - Криса, О. Й. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Конфлікти, що відбуваються на підприємстві, призводять до зміни результативності підприємства та впливають на його внутрішнє середовище, які, як відомо, можуть сприяти підвищенню конкурентоспроможності. Ефективне управління конфліктами допомагатиме забезпечувати необхідний рівень результативності та підсилюватиме слабкі та сильні сторони підприємства. The conflicts, that have been taking place in the enterprise, cause enterprise’s results changes and influence on the enterprise’s structure elements, that are encouraging the competition’s ability increase. The effective conflicts management will help to ensure the necessary result’s level and to intensify the weak and strong enterprise’s sides.