Визначення ентальпійних характеристик деяких кремнійорганічних пероксидів - Мельник, Г. В.; Бутиліна, Н. О.; Дібрівний, В. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Досліджено термодинамічні властивості двох кремнійорганічних пероксидів. Визначено їх ентальпії згорання, ентальпії утворення в конденсованому та газоподібному станах, температурні залежності тиску насиченої пари та ентальпії випаровування. Thermodynamic properties of two silicon containing peroxides have been investigated. Combustion enthalpies, formation enthalpies for condensed and gas state, temperature dependencies of saturated vapour pressure and evaporation enthalpies have been determined.