Adjusting the Performance Properties of Products Obtained by Injection Molding from Polyamide 12 - Prystynskyi, Serhii (Видавництво Львівської політехніки, 2023)
Досліджено та показано вплив параметрів технологічного процесу на стійкість до агресивного середовища (етилового спирту С2Н5ОН) пластикових деталей, які були отримані методом лиття пластмас під тиском з полімерного композиційного матеріалу поліаміду 12 (РА12).

The influence of technological process parameters on the resistance to an aggressive environment (ethyl alcohol С2Н5ОН) of plastic parts obtained by injection molding from the polymer composite material polyamide 12 (РА12) was studied and shown.
Регулювання експлуатаційних властивостей виробів отриманих методом лиття пластмас під тиском з поліаміду 12
Keywords: лиття пластмас під тиском; параметри процесу; стабільність процесу; агресивне середовище; хімічна стійкість; полярний розчинник; поліамід; injection molding; process parameters; process capability; aggressive environment; chemical resistance; polar solvent; polyamide