Застосування сучасних підходів у розробленні механізму управління логістичною спроможністю - Сачинська, Л. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Запропоновано визначення логістичної спроможності, узагальнено поняття “механізм”, розглянуто також схему механізму формування і реалізації логістичної спроможності машинобудівного підприємства на основі системи збалансованих показників та логістичного аудиту за технологією Logistics Field Audit. Determination of logistic possibility is offered in the article, generalized concept “mechanism”, the chart of mechanism of forming and realization of logistic possibility of machine-building enterprise is also considered on the basis of the system of the balanced indexes and логістичног audit on technology of Logistics Field Audit.