Перший етап формування архітектурних комплексів Празької та Львівської політехнік - Стасюк, О. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Розглянутто процес формування архітектурного комплексу Празької політехніки на першому етапі та її сучасний стан порівняно з першим етапом формування архітектурного комплексу Львівської політехніки.