Кучерук, В.Маньковська, В.Янковий, Д.2018-06-152018-06-152017-02-112017-02-11Кучерук В. Оцінювання рівня якості м’ясних продуктів українського виробника / В. Кучерук, В. Маньковська, Д. Янковий // Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 11–12 травня 2017 року. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017. — С. 94. — (Управління якістю у сфері освіти, науки та промисловості).https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/4193494ukОцінювання рівня якості м’ясних продуктів українського виробникаConference Abstract© Національний університет «Львівська політехніка», 2017© В. Кучерук, В. Маньковська, Д. Янковий, 20171621.317Kucheruk V. Otsiniuvannia rivnia yakosti miasnykh produktiv ukrainskoho vyrobnyka / V. Kucheruk, V. Mankovska, D. Iankovii // Upravlinnia yakistiu v osviti ta promyslovosti: dosvid, problemy ta perspektyvy : tezy dopovidei III Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati profesora Petra Stoliarchuka, Lviv, 11–12 travnia 2017 roku. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2017. — P. 94. — (Upravlinnia yakistiu u sferi osvity, nauky ta promyslovosti).