Проблеми формування попиту в системі екологічного маркетингу - Вічевич, А. М.; Вайданич, Т. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглянуто етапи формування екологічно усвідомлених потреб у їх взаємозв’язку із еволюцією екологічного маркетингу, а також поняття, функції, проблеми та основні завдання екологічного маркетингу. The ecological demand stage formation in its connection with ecological marketing evolution is observed in this article. Besides that, terms, principles, functions, problems and basic aims of ecological marketing are discussed there.