Прямий розв’язок задачі апроксимації для сферичних цифрових фільтрів - Тимченко, Олександр (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2020)
Розглянуто метод обчислення коефіцієнтів імпульсної характеристики (IX) сферичних цифрових нерекурсивних фільтрів нижніх частот з різними видами завдання амплітудно-частотних характеристик (АЧХ).
Keywords: 621.372.542; 376.56