Оцінювання структурної складності помножувачів полів Галуа на основі елементарних перетворювачів - Шологон, Ю. З. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Проаналізовано структурну складність помножувачів у поліноміальному базисі елементів полів Галуа GF (2m) за допомогою об'єднання VHDL- та SH-моделей в одну VHDL-SH-модель. Для порівняння результатів аналізу структурної складності було обрано алгоритм множення Мастровіто та класичний двокроковий алгоритм. Порядок поля Галуа, який розглянуто у статті, є < 409. Calculating structural complexity of Galois fields multiplier based on elementary converters is analyzed in paper. Structural complexity is determined by combing VHDL- SHmodels into a VHDL-SH model. Mastrovito multiplier and classic Galois fields multiplier were chosen for calculation results analysis. The order of the Galois field, which is considered in the article is ≤ 409.
Calculating structural complexity of Galois fields multipliers based on elementary converters
Keywords: поля Галуа GF (2m); поліноміальний базис; SH-модель; VHDL-модель; структурна складність; класичний двокроковий алгоритм; алгоритм множення Мастровіто; Galois field GF (2m); polynomial basis; SH-model; VHDL-model; structural complexity; classic two-step algorithm; Mastrovito multiplication algorthm