Моделювання процесу шліфування спечених пористих матеріалів - Рудь, В. Д.; Божко, Т. Є.; Гальчук, Т. Н. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
У роботі розглянуто процес формоутворення мікрорельєфу поверхні деталі в процесі шліфування спечених пористих матеріалів. Представлено математичну модель формування поверхневого шару деталі під час абразивної обробки. The process of surface microrelief of a part forming during grinding of sintered porous materials was described in this work. It was introduced a mathematical model of the surface layer of a part forming during abrasive machining.