Прогнозування та реалізація термоелементів електрорезистивних та термоелектричних термометрів на основі n-HfNiSn - Крайовський, В. Я.; Ромака, В. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Встановлено закономірності функцій перетворення електрорезистивних та термо- електричних термоелементів на основі термометричного матеріалу n-HfNiSn зі стабіль- ними та відтворюваними характеристиками у температурному діапазоні 4,2÷1600 К. Established patterns of transformation functions of electrical resistance and thermoelectric thermoelements based on thermometric material n-HfNiSn with stable and reproducible characteristics in the temperature range 4,2÷1600 K.
Keywords: температура; електроопір; термо-ЕРС; temperature; electric resistivity; thermopower