Використання спеціалізованих пошукових систем для отримання показників цитованості електронних наукових архівів - Тарасов, Д.; Гарасим, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто проблему визначення індексу цитованості документів електронного наукового архіву та обчислення наукометричних показників українських науковців. Розроблено алгоритм пошуку цитованості для електронного наукового архіву. Побудовано прототип інформаційної системи аналізу наукометричних показників електронних наукових документів. In the paper raised the problem of searching documents index citation in electronic scientific archive and computing scientometrics indicators of Ukrainian scientists. Built algorithm of citation searching for electronic scientific archive. Built a prototype information system analysis of scientific metrics of scientific documents.
Keywords: індекс цитованості; наукометрія; електронний наукових архів; Google Академія; citation index; scientometrics; electronic scientific archive; Google Scholar