Еволюція формування в бухгалтерському обліку поняття «адміністративні витрати» - Бойчук, Т. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
На підставі економічної літератури та нормативно-правових актів України з оподаткування і бухгалтерського обліку досліджено еволюцію формування поняття «адміністративні витрати» і його використання в сучасному бухгалтерському обліку. On the basis of economic literature and normatively-legal acts of Ukraine from taxation and accounting; forming evolution of concept administrative charges and it use in a modern accounting are investigatied.