Мультипроцесорна система для виконання задач технічного зору - Пуйда, В. Я.; Puyda, V. (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Запропоновано варіант системи технічного зору на основі багатопроцесорної архітектури з використанням багатопортової пам’яті з рівним доступом усіх спецпроцесорів.

We propose a computer vision system based on multi-processor architecture that uses multi-port memory with equal access to all special microprocessors.
Multi-processor computer vision system
Keywords: система технічного зору; відеозображення; сегментація; ідентифікація; computer vision system; video stream; image segmentation; identification; 004.932