Вплив ступеня шунтування магнітного потоку на характеристики асинхронного двигуна з екранованими полюсами - Гавдьо, І. Р. (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Розглядається вплив ступеня шунтування магнітного потоку на статичні характеристики асинхронного двигуна з екранованими полюсами. Використано математичну модель двигуна, в якій магнітопровід зображено розгалуженою заступною схемою. Статичні характеристики розраховано диференційним гармонічним методом.

The influence of shunting factor of magnetic flux of shaded-pole induction motor on steady-states has been considered. The motor magnetic circuit is presented by the ramified equivalent circuit. The differential harmonic method of calculation of steady-states is using.
The influence of shunting factor of magnetic flux of shaded-pole induction motor on steady-states
Keywords: асинхронний двигун; екрановано полюси; ступінь шунтування магнітного потоку; статичні характеристики; induction motor; shaded-pole; shunting factor of magnetic flux; steadystates; 621.313.3