Реконструкція мостів під час капітального ремонту автодороги Львів–Краковець за програмою підготовки до Євро-2012 - Кваша, В. Г.; Ковальчик, Т. П.; Полець, В. М.; Салійчук, Л. В. (Національний університет "Львівська політехніка", 2012)
Описано конструкцію існуючих мостів, їх технічний стан та конструктивні рішення реконструкції з розширенням і одночасним підсиленням прольотних будов залізобетонною накладною плитою та зміною статичної схеми з балкової розрізної на рамну. The construction of existent bridges, them technical state and structural decisions of reconstruction with expansion and strengthening of span structures by the reinforced-concrete superimposed flag with change of static scheme from a beam on a frame are described.
Keywords: мости; технічний стан; реконструкція; розширення і підсилення прольотних будов; bridges; technical state; reconstruction; expansion and strengthening of span structures