Основні аспекти ефективності використання потенціалу управління підприємством - Петрович, Й. М.; Семенів, О. М.; Прокопишин, Л. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Сформульовано поняття потенціалу управління підприємством, обґрунтована необхідність підвищення ефективності його використання, запропоновано критерії ефективності поточної діяльності підприємства і показники оцінки його результатів для моніторингу використання потенціалу управління. The concept of potential of enterprise’s management is formulated, necessity of increase of efficiency of use is grounded. The criterion of efficiency of current activity of enterprise are offered and indexes of estimationof results for monitoring of the use of management potential.