Дослідження регенерації відпрацьованого розчину моноетаноламіну натрію гідроксидом - Максимович, І. Є.; Перекупко, Т. В.; Блажівський, К. І.; Кропивницька, Л. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Експериментально визначені оптимальні умови регенерації відпрацьованого розчину моноетаноламіну виробництва магнію оксиду 32 %-м розчином NaOH. The optimal parameters of process regeneration solution of monoethanolamine of production of magnium oxide by 32 % solution NaOH were selicted by experimental way.