Монолітні плоскі залізобетонні перекриття з пінополістирольними вставками - Мельник, І. В.; Сорохтей, В. М.; Кузик, О. О. (Національний університет "Львівська політехніка", 2010)
Подано конструктивні рішення монолітних плоских залізобетонних перекриттів з ефективними вставками та досвід використання на практиці. The of principles structural decisions of the monolithic flat RC ceilings of the complicated configuration in a plan with effective insertions.