Геодезичні дискусії на міжнародних форумах Польщі у Варшаві та Кракові - Тревого, І. С.; Задорожний, В.; Голубінка, Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Наведено інформацію про чергову Х науково- технічну конференцію “Актуальні проблеми в інженерній геодезії”. Приведена информация об очередной Х научнотехнической конференции “Актуальные проблемы в инженерной геодезии”. The information about X regular scientifi c and technical conference “Actual problems in engineering geodesy” is given.
Геодезические дискуссии на международных форумах Польши в Варшаве и Кракове
Geodetic discussion in international Polish forums in Warsaw and Krakow
Keywords: дні геодезії; фахові дискусії; обмін досвідом; молоді вчені; міжнародна кооперація; фахова компетенція