Використання мережі Іnternet у маркетинговій і логістичній діяльності фірми - Амелін, Б. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Вказані особливості маркетингової та логістичної діяльності із використанням глобальної мережі Internet. Розкриваються суть та функції віртуального маркетингу, електронної комерції, показана модель електронного замовлення. In the features marketing and logistic activity with use of a global network Internet are specified the article. The essence and functions of virtual marketing, electronic commerce, the model of the electronic order are shown.