Інтерполяція функцій інтегральними ланцюговими дробами - Демків, І. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
На тестових прикладах порівнюється наближення функції однієї змінної за допомогою одержаних інтерполяційних дробів, інтерполяційних дробів Тіле та рядів Тейлора. На тестовых примерах сравниваются приближения функции одной переменной с помощью полученных интерполяционных дробей, интерполяционных дробей Тиле и рядом Тейлора. Approximation of one variable functions with the help of the obtained interpolation fractions, Thiele interpolation fractions and Taylor series is compared. The test examples are provided.
Интерполяция функций интегральными цепными дробями
Interpolation of functions by means of integral chain fractions
Keywords: вузли інтерполяції; континуальна множина вузлів; функціональні дроби; узлы интерполяции; континуальное множество узлов; функциональные дроби; interpolation knots; the set of continual knots; functional fractions