Selected problems of CAD education directed for industrial practice - Lukaszewicz, С. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Ця стаття присвячена проблемам навчання автоматизованому комп'ютерному проектуванню засобами CAx (CAD, CAM, CAE), що базується на промислових технологіях. Показано, що значення сучасних освітніх процедур в технічних галузях є істотним чинником в процесі інтегрованого проектування виробів. This paper is devoted to the problems of Computer aided engineering CAx techniques (CAD, CAM, CAE) education directed for industrial practice. It is that the role of modern educational procedures in engineering fields are an essential factor in the process of integrated product development.
Keywords: комп'ютерне проектування; навчальна процедура; Computer aided engineering; education procedure