Private label on food market in Poland - Urbanska, J. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
This paper indicates the increasing importance of private label retailers as a response of large retail chains to individual consumer needs. New private labels of premium segment are discussed and the strategic position of their premium brands is evaluated. Визначено зростаюче значення приватних торгових марок роздрібних продавців як відповідь великих торговельних мереж на індивідуальні потреби споживача. Проаналізовано сегмент нових приватних преміум-торгових марок та оцінено стратегічне становище їх преміум-брендів.
Приватна торгова марка на продуктовому ринку у Польщі
Keywords: private label; retail chains; premium private label; приватна торгова марка; приватна преміум-торгова марка