Бронеавтомобілі та бронепоїзди українських армій періоду національно-визвольної боротьби 1917–1920 рр.: історіографічний аналіз - Моргун, М. В.; Курклінська, Н. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Проаналізовано стан дослідження історії броньових підрозділів українських Збройних сил того періоду. Розглянуто історіографію броньових частин України у 1917–1920 рр. The state of research on the history of Armored Divisions of the Ukrainian Armed Forces of the given time period is analyzed. The historiography of Armored Units of Ukraine during 1917–1920 is enlarged on.