Науково-технічна бібліотека Національного університету "Львівська політехніка" - Бєлоус, І. О.; Шишка, О. В.; Тарасов, Д. О. (My University, 2009)
Нарис історії науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка" розповідає про її розвиток, наукову і видавничу роботу, структуру, кадровий склад упродовж 1844–2008 рр. Для працівників вищих навчальних закладів і бібліотек, краєзнавців, студентів, істориків освіти і науки.
Keywords: Науково-технічна бібліотека; Національний університет "Львівська політехніка"; історія біліотеки; бібліотека