Номографічний опис (λ, Р)-моделі надійності радіоапаратури - Заярнюк, П. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Досліджено (λ, Р)-модель на придатність до побудови номограми. Проаналізовано можливі варіантиь побудови номограми, та побудовано номограму зв’язку для (λ, Р)- моделі. Fitness of (λ, P)-model to build nomographs have been investigated. Possible variants of nomographs have been analyzed and nomograma due to (λ, P)-model have been built.
Keywords: інтенсивність відмов; ймовірність; пропуск дефектів; функціональні шкали; номограма; абак Декарта; анаморфози абака; abort rate; probability; functionality scale