Функція прибутку від впровадження і застосування сучасних технологій імітаційного моделювання в аудиті - Рудницький, В. С.; Бунда, О. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Розглянуто теоретичні та практичні проблеми, пов’язані з функцією прибутку від впровадження і застосування сучасних технологій імітаційного моделювання в аудиті. Охарактеризовано три основні періоди щодо впровадження і застосування сучасних технологій імітаційного моделювання в аудиті. The theoretical and practical problems concerned with the profit function from introduction and application of modern technologies of simulation in an audit, are described. Consideration is given to the three general periods from introduction and application of modern technologies of simulation in an audit.