Соціальний капітал – світові виміри і українські особливості (на прикладі лекції Ф. Фукуями в м. Києві) - Гурій, Богдана; Тимків, Стефанія (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Дана стаття присвячена аналізу соціального капіталу на світовому і українському рівні. Основою аналізу стала публічна лекція Френсіса Фукуями на тему «Що таке соціальний капітал?» прочитана в жовтні 2006 в м. Києві.
Social capital – the world's mensuration and Ukrainian features (on the example of F. Fukuyama lecture in Kiev)
Keywords: соціальний капітал; суспільство; зв’язки; довіра