Проблеми формування, структуризації та типологізації інтегрованих корпоративних організаційно-економічних систем в перехідній економіці України - Хом’як, О. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Аналізуються деякі проблеми формування, структуризації та типологізації інтегрованих структур кооперативного бізнесу в перехідній економіці України. Peculiar problems of formation, structure and typology of integrates structures of cooperative business in transitional economics of Ukraine.