Використання мультиплексорів для відтворення логічних функцій - Лукащук, Л.; Кустра, Н. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто способи відтворення логічних функцій за допомогою мультиплексорів, аналізується ефект перегонів.

In this article it is considered teat's of display of logic functions with the help of multiplexers the effect of races is analyzed.
Keywords: 681.142.6