Модифікування сірих язівських глин кислими розчинами заліза (III) з метою одержання залізовмісних глинистих сорбентів - Кріп, І. М.; Степова, К. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2005)
Розглядається хімізм руйнування карбонатної складової глинистого мінералу кислими розчинами залізовмісних відходів гальванічних виробництв. The chemism of destruction of carbonate component of clay mineral by acid solutions of ferric-containing waste products of galvanic production was taken up.
Keywords: руйнування кислими розчинами солей металів; процеси модифікування природної глинистої сировини катіонами металів