Дослідження релаксаційних властвостей клейової плівки на основі полівінілацетату залежно від кількості циклів волого-температурних навантажень - Кшивецький, Б. Я. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Наведені результати досліджень релаксаційних властивостей (напружень) клейової плівки на основі клею Jowacoll 102,20 із затверджувачем 195,30 після циклічних температурно-вологісних навантажень. Investigation relaxation property glue film in base on Jowacoll 102,20 on hardener 195,30 after cycles thermo-humidity press loafing are introduce.
Keywords: релаксаційні властивості; клейова плівка; температурно-вологісні навантаження