Полімерні носії для імунодіагностики - Петріна, Р. О.; Кісельов, Є. М.; Лонич, Л. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Отримано монодисперсні мікросфери для іммобілізації біоактивних лігандів. Описано технологію отримання діагностичних препаратів на основі реакції аглютинації латекса для виявлення дифтерії. Monodisperse microspheres for the immobilization of bioactiv ligands are synthesed. The technology of obtaining of diagnostic preparates on the base of the reaction of latex agglutination for the diphteria determination is described.