Теплопровідність суміші поліізопрену з полівинілацетатом як фактор теплових і молекулярних взаємодій - Масленникова, Л. Д.; Фабуляк, Ф. Г. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Викладено матеріал досліджень А в широких вмістах полівінілацетату в поліізопрені. Показано, що в особливість теплопровідності вносить вклад молекулярна і фізико-хімічна структура полімерної суміші та молекулярні взаємодії. The material of researches А is explained at the broad contents polivinilacetate in poliizobutilen. Is shown, that the singularity of heat conduction introduces the contribution molecular and physics-chemical structure of a polymeric mixture and molecular interactions.
Keywords: 541.678