Оцінка ризику інвестиційного проекту на підставі поняття ентропії - Марчук, Б. С.; Крикавський, Є. В.; Савіна, Н. Б. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Розглядається можливість використання поняття ентропії для аналізу стану інвестиційних рішень. Наведено значення ентропії для систем з різною ймовірністю станів. Розглянуто приклади оцінки ризику інвестиційних проектів на основі Н- критерію.