Могила родини Мурзіних. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила родини Мурзіних. Поховані: Анна Мурзіна. Юрій Мурзін. Надгробок — широка стела з портретами покійних та інскрипціями про них.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, Анна Мурзіна, Юрій Мурзін, могила, поховання.