Досвід стратегічного планування розвитку туристичних центрів - Теребух, А. А.; Костючко, В. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2005)
Розглянуто вітчизняний та зарубіжний досвід стратегічного планування розвитку туристичних центрів, запропоновано найбільш прийнятний підхід до організації процесу планування розвитку туристичних центрів, дано рекомендації щодо основного змісту стратегічного плану. This article deals with Ukrainian and foreign experience of strategic planning of tourist centers development. The author proposes the most reasonable approach to tourist center development planning management. The article contains recommendations for basic content of the strategic plan.